Hesabınızı ve verilerinizi silin
Pully hesabınızı ya da verilerinizin yalnızca bir kısmını istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bu sayfa bunun nasıl yapılacağını ve verilerinize ne olduğunu açıklar.
Hesabınızı nasıl silersiniz
Silmek istediğiniz hesaba giriş yapın, ardından bu sayfada “Hesabımı sil” düğmesine basın.
Hesabınızı Pully uygulamasında, profilinizden de silebilirsiniz.
Giriş yapamıyor musunuz? Hesabınızın telefon numarasından veya e-postasından destek ekibimize yazın ve silinmesini isteyin: Yardım
Hesabınızı sildiğinizde ne olur
- Hesabınız hemen kapatılır ve tüm cihazlarda oturumunuz kapanır.
- Bakiye, sipariş geçmişi ve davet edilen arkadaşlar kapatılan hesapta kalır. Daha sonra tekrar giriş yaparsanız (telefon numarası, Telegram, Google veya Apple ile) yeni ve boş bir hesapla başlarsınız.
- Apple ile giriş yaptıysanız, Pully'nin Apple Kimliğinize erişimi iptal edilir.
Neleri ve ne kadar süre saklıyoruz
Siparişlerinizin ve ödemelerinizin kayıtları (sipariş numarası, tutar, yükleme yapılan telefon numarası, tarih ve ödeme yöntemi) muhasebe, iadeler ve dolandırıcılığın önlenmesi için en fazla 5 yıl saklanır. Kapatılan hesap, bu kayıtlarla birlikte veritabanımızda devre dışı olarak kalır.
Kişisel bilgilerinizin (ad, e-posta adresi ve telefon numarası) de silinmesini istiyorsanız destek ekibimize yazın.
Verilerinizin yalnızca bir kısmını silin
Hesabınızı silmeden, profilinizde adınızı ve kullanıcı adınızı değiştirebilir, Google veya Apple bağlantısını kaldırabilirsiniz. E-posta adresiniz veya sipariş geçmişiniz gibi diğer verilerin silinmesi için destek ekibimize yazın.
